Το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς πολύ σύντομα θα ξαναχτυπήσει, φέρνοντας στο προσκήνιο την προετοιμασία της λίστας με όλα τα σχολικά είδη που πρέπει να προμηθευτούν τα παιδιά. Καθώς, λοιπόν, μεγάλοι και μικροί μπαίνουν σε πρόγραμμα και αποχαιρετούν το καλοκαίρι, η Εύρηκα προτείνει τα 4 πράγματα που πρέπει να περιέχει η σχολική τσάντα. Μερικά από αυτά δε, υπό το πρίσμα της φετινής πανδημίας, δεν πρέπει να λείπουν από την καθημερινότητα του παιδιού στο σχολείο.

1. Παγουράκι με νερό

Πολύχρωμα, μη τοξικά και σε ποικιλία σχεδίων αλλά και υλικών, όπως BPA-free πλαστικό και ανοξείδωτο χάλυβα, τα μπουκάλια με νερό εξασφαλίζουν τη σημαντική ενυδάτωση του παιδιού κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο σχολείο. Επιπλέον, λόγω του Covid-19 αποτελεί επίσημη οδηγία του Υπουργείου τα παιδιά να μην καταναλώνουν νερό από τις σχολικές βρύσες και να προτιμούν τα αυστηρά προσωπικά τους μπουκάλια για αυτόν το λόγο.

2. Υγρά αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια Septona

Στο περιβάλλον του σχολείου καραδοκούν πλήθος μικροβίων, όσο και στη κοινή χρήση αντικειμένων όπως της γραφικής ύλης, των μέσων εκγύμνασης αλλά και των θρανίων. Η απομικροβιοποίηση των χεριών τους με τα υγρά αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια Septona είναι μια πολύ εύχρηστη όσο και ευχάριστη για εκείνα διαδικασία, μιας και διαθέτουν αντισηπτική δράση, 0% παραβένες, 0% αλλεργιογόνα με  ωραίο άρωμα ενώ είναι ιδιαίτερα απαλά. Η τσάντα τους, λοιπόν, πρέπει να περιέχει τουλάχιστον δύο συσκευασίες ώστε το παιδί να μπορεί να καθαρίζει τα χέρια του μετά από κάποια δραστηριότητα.

3. Μια αλλαξιά

Παιδιά και… ατυχήματα πάνε μαζί γι’ αυτόν το λόγο μέσα στην τσάντα πρέπει πάντα να τα περιμένει μια καθαρή αλλαξιά. Όσο για τη συχνή αντικατάσταση της αλλαξιάς; Το νέας γενιάς ενισχυτικό πλύσης για λευκά  ΕΥΡΗΚΑ Expert White κάνει τη δύσκολη δουλειά για εσάς, μιας και η ειδική του σύνθεση με λευκαντικούς παράγοντες και ενεργό οξυγόνο απομακρύνει πολύ εύκολα τις βρομιές και ξανακάνει τα λευκά σαν καινούρια!

4. Το σωστό δεκατιανό

Τίποτα καλύτερο από ένα θρεπτικό κολατσιό για να συνοδεύσει νόστιμα και υγιεινά τις ώρες του στο σχολείο. Οι καμπάνιες περί της σωστής διατροφικής εκπαίδευσης στις μικρές ηλικίες φαίνεται να αποδίδουν, καλλιεργώντας στα παιδιά το συναίσθημα  ευθύνης που έχουν στο να κάνουν τις βέλτιστες για το σώμα και την ανάπτυξή του διατροφικές επιλογές. Ένα δεκατιανό πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και πρωτεΐνες μέσα από την κατανάλωση φρούτων και λαχανικών, εξοπλίζει τη μέρα τους με τα απαραίτητα συστατικά για να παραμένουν συγκεντρωμένα και γεμάτα ενέργεια! Για τη σωστή αποθήκευση του κολατσιού μέσα στην τσάντα, τα ειδικά για τρόφιμα σακουλάκια MrBin εξασφαλίζουν την ανθεκτική και υγιεινή φύλαξή τους.

Όλα τα παραπάνω διασφαλίζουν πως η ένταξη των μαθητών στο σχολικό περιβάλλον θα είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλή. Βγάζοντας από το κάδρο όσα περισσότερα απρόοπτα, αφήνουμε μονάχα τη γνώση να απασχολεί το μυαλουδάκι τους. Γεμίζουμε, λοιπόν, την τσάντα τους με τα απαραίτητα και, φυσικά, με πολλή πολλή αγάπη, για να μπουν στη νέα σχολική χρονιά με το δεξί! Καλή αρχή!

Back to view all