Ευρηκα

Υγρά Πιάτων

EUREKA Power Bubbles

Υπερ-συμπυκνωμένο υγρό πιάτων.
Super συμπυκνωμένο - Super δυνατό με τα λίπη.

Με το ΕΥΡΗΚΑ Power Bubbles, το νέο τεχνολογικά προηγμένο υγρό πιάτων της ΕΥΡΗΚΑ, το πλύσιµο των πιάτων γίνεται εύκολη υπόθεση αφού είναι super συµπυκνωµένο και super δυνατό απέναντι στα καμένα λίπη και τις επίμονες ακαθαρσίες. Αποτελεσματικό ακόμα και με κρύο νερό, αφού λίγες σταγόνες αρκούν για να δημιουργήσουν ένα πλούσιο και σταθερό αφρό. Το υπέροχο άρωμα του αφήνει αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.

Συσκευασία: 500ml

Συστατικά

EUREKA Regular

Υγρό πιάτων.
Για αστραφτερά πιάτα.

Το ΕΥΡΗΚΑ Regular είναι οικονομικό απορρυπαντικό πιάτων, πάντα όμως με την εγγύηση του ονόματος ΕΥΡΗΚΑ. Δεν υστερεί σε αποτελεσματικό-
τητα γιατί είναι συμπυκνωμένο, με πλούσιο σταθερό αφρό, ενώ το υπέροχο άρωμα λεμόνι που περιέχει διώχνει τις δυσάρεστες οσμές. Το βασικό του πλεονέκτημα είναι ότι εξαφανίζει τα λίπη αφήνοντας τα πιάτα αστραφτερά, με πλεονέκτημα τιμής και αποτελεί μια ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση αγοράς στις σημερινές δύσκολες οικονομικά εποχές.

Συσκευασία: 500ml & 750ml

Συστατικά

ΕΥΡΗΚΑ Crystal Care

Υγρό πιάτων με φυσικό εκχύλισμα Αλόης.
Διατηρεί τα χέρια απαλά.

Το EYPHKA Crystal Care είναι σκληρό με τα λίπη αλλά απαλό με τα χέρια! Η σύνθεσή του με φυσικό εκχύλισμα Αλόης (Aloe Vera), προστατεύει και διατηρεί τα χέρια απαλά, χωρίς να τα ερεθίζει ή να τα ξηραίνει και χωρίς να κάνει εκπτώσεις στην καθαριότητα των πιάτων. Η ειδική του σύνθεση κάνει ακόμα ευκολότερο το ξέβγαλμα των πιάτων και έχει ένα ευχάριστο διακριτικό άρωμα.

Συσκευασία: 500ml

Συστατικά

ΕΥΡΗΚΑ Hygiene

Υγρό πιάτων με άρωμα Ωκεανού.
Για το υγιεινό καθάρισμα των πιάτων.

Το ΕΥΡΗΚΑ Hygiene εξασφαλίζει ολοκληρωμένη υγιεινή και προστασία στα πιάτα, το σφουγγάρι και τα χέρια. Καταπολεμά σκληρά λίπη κι εξαφανίζει επίμονες μυρωδιές, σκορπώντας ταυτόχρονα ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας ωκεανού, κάνοντάς το ιδανικό προϊόν για το υγιεινό καθάρισμα των πιάτων.

Συσκευασία: 500ml

Συστατικά