Απορρυπαντικά Ρούχων

ΕΥΡΗΚΑ Active Care Σκόνη

Απορρυπαντική σκόνη πλυσίματος για όλα τα ρούχα.
Τέλειο αποτέλεσμα από τους 30ºC.

Η νέα σύνθεση του απορρυπαντικού ΕΥΡΗΚΑ Active Care χαρίζει στα ρούχα σας φρεσκάδα και καθαριότητα, ακόμη και στους 30ºC. Καθαρίζει και τους πιο επίμονους λεκέδες και αφήνει τα ρούχα με άρωμα φρεσκάδας και καθαριότητας.

Διατίθεται σε 2 αρώματα:
• Classic - Συσκευασία: κουτί 1kg, 4kg & eco-bag 6kg
• Wild Rose - Συσκευασία: κουτί 4kg

 

ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας Υγρό

Υγρό απορρυπαντικό με σαπούνι Μασσαλίας.
Φυσικά δυνατό. Φυσικά απαλό.

Η νέα σύνθεση ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας ενισχυμένη με ένζυμα νέας γενιάς προσφέρει άψογα καθαριστικά αποτελέσματα σε ένα ευρύ φάσμα λεκέδων όπως είναι οι δύσκολοι λιπαροί λεκέδες, το αίμα, η βρεφική τροφή και πολλοί άλλοι, ενεργώντας από πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Συνδυάζοντας την τέλεια καθαριότητα με την φροντίδα και την δύναμη του σαπουνιού Μασσαλίας, χαρίζει στα ρούχα σας υπέροχο άρωμα και το αποτέλεσμα που πάντα επιθυμούσατε. Εξασφαλίζει μεγάλη  εξοικονόμηση αφού προσφέρει 36 (1,8ltr) και 54 (2,7ltr) πλύσεις αντίστοιχα.

Διατίθεται σε 4 αρώματα:
• Κλασσικό - Συσκευασία: 1,8L & 2,7L
• Ylang Ylang & Λεβάντα - Συσκευασία: 1,8L & 2,7L
• Μαστιχέλαιο & Γιασεμί - Συσκευασία: 2,7L
• Flower Garden: Συσκευασία: 2,7L

ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας Black

Υγρό απορρυπαντικό με σαπούνι Μασσαλίας, ειδικό για μαύρα και σκούρα ρούχα.
Εμποδίζει τη μεταφορά χρωμάτων. Προστατεύει τα ρούχα.

Το ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας Black χάρη στην ενισχυμένη σύνθεση του Stain Lift Power συνδυάζει τις φυσικές καθαριστικές ιδιότητες του σαπουνιού Μασσαλίας για αξεπέραστη καθαριότητα προστατεύοντας ταυτόχρονα τα μαύρα και σκούρα ρούχα από τη φθορά και το ξεθώριασμα. Το ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας Black χαρίζει αξεπέραστη και ολοκληρωμένη φροντίδα στα μαύρα και σκούρα ρούχα σας ακόμα και στα πιο ευαίσθητα με άρωμα που διαρκεί. Εμπιστευτείτε το για πλύσιμο στο πλυντήριο ή στο χέρι ακόμα και για δίχρωμα υφάσματα αφού περιέχει ένα συστατικό το Dye Transfer Inhibitor το οποίο εμποδίζει τη μεταφορά χρώματος που τυχόν να διαφύγει στα ανοιχτόχρωμα σημεία των ρούχων.

Διατίθεται σε 2 αρώματα:
• Κλασσικό - Συσκευασία: 2,7L
• Τριαντάφυλλο - Συσκευασία: 2,7L

ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας Baby

Υγρό απορρυπαντικό ειδικό για βρεφικά ρούχα.
Με εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι.

Το ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας Baby είναι ένα απορρυπαντικό σχεδιασμένο για τα βρεφικά ρούχα όμως είναι κατάλληλο και για τα ρούχα όλης της οικογένειας. Δερματολογικά ελεγμένο και υποαλλεργικό, εγγυάται την απαλή φροντίδα των ρούχων ενώ  παράλληλα τα περιποιείται χάρη στο εκχύλισμα βιολογικού χαμομηλιού που περιέχει. Παράλληλα καθαρίζει αποτελεσματικά τα ρούχα και απομακρύνει τους δύσκολους λεκέδες.

Συσκευασία: 1,5L (25 πλύσεις)

ΕΥΡΗΚΑ Express Σκόνη

Απορρυπαντική σκόνη για πλύσιμο στο χέρι.
Γρήγορα, Εύκολα, Χωρίς Τρίψιμο
.

Η πανίσχυρη σύνθεση του EYPHKA Εxpress, δρα αποτελεσματικά, εξαφανίζοντας τους δύσκολους λεκέδες χωρίς δύσκολο τρίψιμο. Διαλύεται εύκολα σε κρύο νερό, δίνοντας πλούσιο αφρό. Περιέχει ένζυμα που διασπούν τους σύνθετους και δύσκολους λεκέδες γρηγορότερα κι ευκολότερα, και Anti-kalk που εξουδετερώνει τη σκληρότητα του νερού, επιτρέποντας μάλιστα στο απορρυπαντικό να δρα αποτελεσματικότερα κατά των λεκέδων. Ξεπλένεται εύκολα, αφήνοντας στα ρούχα ένα απαλό άρωμα φρεσκάδας.

Συσκευασία: 800g

Subscribe to Απορρυπαντικά Ρούχων