Απορρυπαντικά Ρούχων

ΕΥΡΗΚΑ Active Care Σκόνη

Απορρυπαντική σκόνη πλυσίματος για όλα τα ρούχα.
Τέλειο αποτέλεσμα από τους 30ºC.

Η νέα σύνθεση του απορρυπαντικού ΕΥΡΗΚΑ Active Care χαρίζει στα ρούχα σας φρεσκάδα και καθαριότητα, ακόμη και στους 30ºC. Καθαρίζει και τους πιο επίμονους λεκέδες και αφήνει τα ρούχα με άρωμα φρεσκάδας και καθαριότητας.

Διατίθεται σε 2 αρώματα:
• Classic - Συσκευασία: κουτί 1kg, 4kg & eco-bag 6kg
• Wild Rose - Συσκευασία: κουτί 4kg

 

ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας Σκόνη

Απορρυπαντικό ρούχων σε σκόνη με σαπούνι Μασσαλίας.
Για ρούχα φυσικά καθαρά.

Η απαλή σκόνη του EYPHKA Μασσαλίας, με τις φυσικές και αξεπέραστες ιδιότητες του σαπουνιού Μασσαλίας, καθαρίζει φυσικά και αποτελεσματικά όλα τα ρούχα στο πλυντήριο ή στο χέρι, ακόμη και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Αντιμετωπίζει σε βάθος τη βρωμιά, το γάριασμα, ακόμη και τους πιο δύσκολους λεκέδες, προσφέροντας στα ρούχα, ένα μοναδικό άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί. Παράλληλα, η απαλή σκόνη, διαλύεται εύκολα στην πλύση χωρίς ν' αφήνει κατάλοιπα που «βαραίνουν» τα ρούχα.

Συσκευασία: κουτί 2,5kg/ 38 πλύσεις

 

ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας Υγρό

Υγρό απορρυπαντικό με σαπούνι Μασσαλίας.
Φυσικά δυνατό. Φυσικά απαλό.

Η νέα σύνθεση ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας ενισχυμένη με ένζυμα νέας γενιάς προσφέρει άψογα καθαριστικά αποτελέσματα σε ένα ευρύ φάσμα λεκέδων όπως είναι οι δύσκολοι λιπαροί λεκέδες, το μελάνι, το αίμα, η βρεφική τροφή και πολλοί άλλοι, ενεργώντας από πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Συνδυάζοντας την τέλεια καθαριότητα με την φροντίδα και την δύναμη του σαπουνιού Μασσαλίας, χαρίζει στα ρούχα σας υπέροχο άρωμα και το αποτέλεσμα που πάντα επιθυμούσατε.

Διατίθεται σε 4 αρώματα:
• Κλασσικό - Συσκευασία: 1,8L & 2,7L
• Ylang Ylang & Λεβάντα - Συσκευασία: 1,8L & 2,7L
• Μαστιχέλαιο & Γιασεμί - Συσκευασία: 2,7L
• Flower Garden: Συσκευασία: 2,7L

ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας Black

Υγρό απορρυπαντικό με σαπούνι Μασσαλίας, ειδικό για μαύρα και σκούρα ρούχα.
Εμποδίζει τη μεταφορά χρωμάτων. Προστατεύει τα ρούχα.

Το ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας Black χάρη στην ενισχυμένη σύνθεση του Stain Lift Power συνδυάζει τις φυσικές καθαριστικές ιδιότητες του σαπουνιού Μασσαλίας για αξεπέραστη καθαριότητα προστατεύοντας ταυτόχρονα τα μαύρα και σκούρα ρούχα από τη φθορά και το ξεθώριασμα. Το ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας Black χαρίζει αξεπέραστη και ολοκληρωμένη φροντίδα στα μαύρα και σκούρα ρούχα σας ακόμα και στα πιο ευαίσθητα με άρωμα που διαρκεί. Εμπιστευτείτε το για πλύσιμο στο πλυντήριο ή στο χέρι ακόμα και για δίχρωμα υφάσματα αφού περιέχει ένα συστατικό το Dye Transfer Inhibitor το οποίο εμποδίζει τη μεταφορά χρώματος που τυχόν να διαφύγει στα ανοιχτόχρωμα σημεία των ρούχων.

Συσκευασία: 2,7L

ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας Baby

Υγρό απορρυπαντικό ειδικό για βρεφικά ρούχα.
Με εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι.

Το ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας Baby είναι ένα απορρυπαντικό σχεδιασμένο για τα βρεφικά ρούχα όμως είναι κατάλληλο και για τα ρούχα όλης της οικογένειας. Δερματολογικά ελεγμένο και υποαλλεργικό, εγγυάται την απαλή φροντίδα των ρούχων ενώ  παράλληλα τα περιποιείται χάρη στο εκχύλισμα βιολογικού χαμομηλιού που περιέχει. Παράλληλα καθαρίζει αποτελεσματικά τα ρούχα και απομακρύνει τους δύσκολους λεκέδες.

Συσκευασία: 1,5L (25 πλύσεις)

ΕΥΡΗΚΑ Care Υγρό Black

Υγρό απορρυπαντικό για μαύρα και σκούρα ρούχα.
Εμποδίζει τη μεταφορά χρωμάτων.

Με το ΕΥΡΗΚΑ Care για Μαύρα & Σκούρα ρούχα, θα έχετε πάντα, ρούχα με χρώματα έντονα και λαμπερά, ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις. Ιδανικό για πλύσιμο δίχρωμων σκούρων ρούχων, γιατί περιέχει «dye transfer inhibitor», κάτι που εμποδίζει τη μεταφορά χρώματος, που πιθανότατα μπορεί να διαφύγει στα ανοιχτόχρωμα σημεία των ρούχων.

Συσκευασία: 3L

ΕΥΡΗΚΑ Express Σκόνη

Απορρυπαντική σκόνη για πλύσιμο στο χέρι.
Γρήγορα, Εύκολα, Χωρίς Τρίψιμο
.

Η πανίσχυρη σύνθεση του EYPHKA Εxpress, δρα αποτελεσματικά, εξαφανίζοντας τους δύσκολους λεκέδες χωρίς δύσκολο τρίψιμο. Διαλύεται εύκολα σε κρύο νερό, δίνοντας πλούσιο αφρό. Περιέχει ένζυμα που διασπούν τους σύνθετους και δύσκολους λεκέδες γρηγορότερα κι ευκολότερα, και Anti-kalk που εξουδετερώνει τη σκληρότητα του νερού, επιτρέποντας μάλιστα στο απορρυπαντικό να δρα αποτελεσματικότερα κατά των λεκέδων. Ξεπλένεται εύκολα, αφήνοντας στα ρούχα ένα απαλό άρωμα φρεσκάδας.

Συσκευασία: 800g

EUREKA Express Liquid

Υγρό Απορρυπαντικό για πλύσιμο στο χέρι.
Γρήγορα, Εύκολα, σχεδόν Χωρίς Τρίψιμο.

Εύρηκα Express υγρό απορρυπαντικό για πλύσιμο στο χέρι με εκχύλισμα aloe vera. Χάρη στην προηγμένη του σύνθεση καθαρίζει σε βάθος χωρίς να φθείρει τα ρούχα, αφού δεν χρειάζεται σχεδόν καθόλου τρίψιμο, ενώ χάρη στο dye transfer inhibitor που περιέχει εμποδίζει την μεταφορά χρώματος από το ένα ρούχο σε άλλο κατά την διάρκεια της πλύσης. Παράλληλα το εκχύλισμα aloe vera προστατεύει και περιποιείται τα χέρια σας.

Συσκευασία: 1L

Subscribe to Απορρυπαντικά Ρούχων