Συμβουλές και Κόλπα!

Πώς πλένονται ρούχα με χάντρες, πούλιες, κουμπιά και λεπτές δαντέλες;

Μπορείτε να πλύνετε με ασφάλεια ρούχα με χάντρες, πούλιες, κουμπιά και λεπτές δαντέλες, αφού τα κλείσετε σε μια μαξιλαροθήκη, πλύνετε τα σε κρύο νερό με ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας Υγρό πλυσίματος, στον κύκλο κανονικής πλύσης του πλυντηρίου σας. Οι χάντρες, πούλιες, κουμπιά και οι λεπτές δαντέλες δεν θα επηρεαστούν και τα ρούχα μπορούν να αποκατασταθούν σιδερώνοντας με ατμό.

Πώς πλένονται τα λούτρινα ζωάκια;

Τα παλιά και σκονισμένα λούτρινα ζωάκια μπορούν να πλυθούν, αφού τα κλείσετε σε μια μαξιλαροθήκη, πλύνετε τα με ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας Υγρό πλυσίματος, στον κύκλο για ελαφρύ πλύσιμο του πλυντηρίου σας. Μπορείτε ακόμη, και να τα στεγνώσετε στο στεγνωτήριό σας για περίπου 20 λεπτά και μετά, αφήστε τα έξω να στεγνώσουν εντελώς. Το αγαπημένο ζωάκι σας, θα μοιάζει σαν καινούργιο!

Ελέγχετε πάντοτε τις οδηγίες του κατασκευαστή. Πάντοτε δοκιμάζετε σε ένα κρυφό σημείο, για να βεβαιωθείτε αν οι οδηγίες είναι κατάλληλες, για το αντικείμενο που θέλετε να καθαρίσετε.

Πώς να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρόνο κατά την πλύση των ρούχων σας;

Πλένετε τα ρούχα σας με ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας σκόνη ή υγρό, γεμίζοντας τον κάδο σας μέχρι τα ¾. Ένας παραγεμισμένος κάδος, εμποδίζει την κυκλοφορία του απορρυπαντικού σας κατά την πλύση, με αποτέλεσμα να μην καθαρίσουν τα ρούχα σας σωστά. Πάντοτε χρησιμοποιείτε την συνιστώμενη δοσολογία ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας. Χρησιμοποιείτε ΕΥΡΗΚΑ Color Block, για να απορροφήσει όλα τα χρώματα και τις βρωμιές που διαχέονται κατά τη διάρκεια της πλύσης, έτσι να αποφύγετε τον αποχρωματισμό της μπουγάδας σας. Το ΕΥΡΗΚΑ Color Block, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε μεικτές πλύσεις, (χρωματιστά με λευκά), για αποφυγή μεταφοράς χρωμάτων.

Πώς να αφαιρέσετε τσίχλα από υφάσματα ή χαλιά;

Για να αφαιρέσετε τη τσίχλα που έχει κολλήσει στα ρούχα ή το χαλί σας, τοποθετείστε λίγα παγάκια σ’ ένα πλαστικό σακουλάκι και τρίψτε τα πάνω από τη τσίχλα για να την παγώσετε. Η τσίχλα θα σκληρύνει, ευκολύνοντας σας να την ξύσετε με την άκρη ενός κουταλιού και να την αφαιρέσετε. Αφού βγει η τσίχλα, αφαιρέστε το λεκέ χρησιμοποιώντας ΕΥΡΗΚΑ Bright Pre-Wash Spray.

Ελέγχετε πάντοτε τις οδηγίες του κατασκευαστή. Πάντοτε δοκιμάζετε σ’ ένα κρυφό σημείο για να βεβαιωθείτε, ότι  οι οδηγίες μας, είναι κατάλληλες για το ύφασμα που θέλετε να καθαρίσετε.

Πώς να απολυμάνετε σφουγγάρια και απορροφητικά πανάκια κουζίνας;

Αποφύγετε την εξάπλωση των μικροβίων σας στην κουζίνα, απολυμαίνοντας τακτικά τα σφουγγάρια και τα απορροφητικά πανάκια κουζίνας σας. Μουλιάστε τα ολονυκτίς σε διαλυμένο TOPINE Plus, για υγιεινή προστασία. Ξεπλύνετε καλά πριν τη χρήση. Προτιμάτε να μη χρησιμοποιείτε τα σφουγγάρια και τα απορροφητικά πανάκια κουζίνας, για να καθαρίζετε τους πάγκους εργασίας από το ωμό κρέας. Ψεκάστε τις επιφάνειες με ROKLIN Antibacterial 99,9% Spray, και καθαρίστε χρησιμοποιώντας χάρτινη πετσέτα μιας χρήσης.

Πώς να καθαρίσετε τα παράθυρα και τους καθρέφτες σας χωρίς να φαίνονται γραμμές;

Όταν σκουπίζετε τα παράθυρα ή τους καθρέφτες σας, αποφεύγετε τις κυκλικές κινήσεις. Ψεκάστε με FAMOZO, και σκουπίστε τις επιφάνειες με οριζόντιες και μετά κάθετες κινήσεις. Με αυτό τον τρόπο, αποφεύγονται τα σημάδια που φαίνονται στα γυαλιά και τους καθρέφτες, όταν μπαίνει ο ήλιος. Χρησιμοποιείστε ένα καθαρό βουρτσάκι μπογιατίσματος, για να καθαρίσετε στις χαραμάδες των γυαλιών και των συρόμενων πόρτων. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος, για να φτάσετε σε αυτά τα σημεία.

Πώς να ξεσκονίσετε έπιπλα εύκολα με μια παλιά κάλτσα;

Μην πετάτε τις παλιές σας κάλτσες! Οι παλιές κάλτσες μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν, φορώντας τις στο χέρι σας σαν γάντι για να ξεσκονίσετε τις επιφάνειες στο σπίτι σας. Ψεκάστε τις επιφάνειες με ROKLIN Γυαλιστικό Επίπλων και περάστε το χέρι σας με τη κάλτσα, για να σκουπίσετε τα πόδια των καρεκλών και τραπεζιών, τις ράγιες της σκάλας ακόμα και τις πόρτες εύκολα και γρήγορα. Όταν η κάλτσα έχει λερωθεί αρκετά ή την πετάτε ή την πλένετε για να τη ξαναχρησιμοποιήσετε.

Πώς να διατηρήσετε τη σφουγγαρίστρα σας καθαρή από μικρόβια;

Πάντοτε ξεπλένετε τη σφουγγαρίστρα σας με καθαρό νερό, μετά από κάθε χρήση. Στύψετε καλά τη σφουγγαρίστρα σας για να φύγει το νερό, τινάξετε την για να χωριστούν τα λουριά της και αφήστε τη να στεγνώσει. Ξεπλένετε την σφουγγαρίστρα σας κατά περιόδους, με αραιωμένη παχύρρευστη χλωρίνη TOPINE Gel, για να αποφύγετε την ανάπτυξη μικροβίων στη σφουγγαρίστρα σας και για να τη διατηρείτε χωρίς δυσάρεστες μυρωδιές.

Πώς να αποφύγετε σημάδια στα γυαλικά σας;

Πλένετε τα ποτήρια σας χρησιμοποιώντας ένα από τα ΕΥΡΗΚΑ Υγρά Πιάτων, στη υψηλότερη δυνατή θερμοκρασία. Το ζεστό νερό, εξατμίζεται πολύ πιο γρήγορα και έτσι μειώνεται η πιθανότητα δημιουργίας σημαδιών αλάτων του νερού στα ποτήρια σας. Αναποδογυρίζετε πάντοτε τα ποτήρια σας για να στεγνώσουν.

Πώς να εξαλείψετε την κακοσμία από τους νεροχύτες σας;

Χρησιμοποιείτε ένα από τα αποφρακτικά FLUP, στους νεροχύτες σας μια φορά το μήνα, για συντήρηση των σωλήνων και για να τους διατηρείτε καθαρούς από μικρόβια και δυσάρεστες μυρωδιές.

Πώς να διατηρείτε τους χώρους σας καθαρούς από ακάρεα που προκαλούν αλλεργίες;

Τα χαλιά, οι καναπέδες και οι κουρτίνες μαζεύουν εύκολα σκόνη και είναι παράδεισος για τα ακάρεα της σκόνης. Τα χαλιά και οι καναπέδες, είναι σωστό να καθαρίζονται συχνά με ηλεκτρική σκούπα, και οι κουρτίνες να πλένονται όσο πιο συχνά γίνεται. Αφού τα καθαρίσετε, ψεκάστε τα με AROXOL Σκοροκτόνο-Ακαρεοκτόνο, για να εξαλείψετε άμεσα τα ακάρεα της σκόνης, που ως γνωστό, ευθύνονται για πολλές αλλεργίες.

Πώς να αποφύγετε το σκόρο των τροφίμων στις ντουλάπες σας;

Είναι καλύτερα να αποθηκεύουμε τρόφιμα όπως αλεύρι, μακαρόνια, ρύζι, δημητριακά και ξηρούς καρπούς σε αεροστεγές δοχεία. Χρησιμοποιείτε τις αυτοκόλλητες λωρίδες AROXOL Food Moth, στα ντουλάπια σας, για να εντοπίσετε τον σκόρο των τροφίμων σε αρχικό στάδιο, για να μπορέσετε να τον καταπολεμήσετε έγκαιρα, χωρίς εντομοκτόνες ουσίες.

Πως να αφαιρέσετε τις τρίχες των κατοικίδιων από τα έπιπλά σας;

Αφαιρέστε εύκολα τις τρίχες των κατοικίδιων από τα έπιπλα σας, περνώντας τις επιφάνειες με ένα ελαφρά βρεγμένο λατέξ γάντι. Οι τρίχες, θα κολλήσουν αμέσως στο γάντι. Ψεκάζετε με FRESH AIR, για μια αίσθηση φρεσκάδας στους χώρους του σπιτιού σας και για να εξαλείψετε τυχών δυσάρεστες μυρωδιές.

Πώς να αφαιρέσετε την πέτρα από το βραστήρα σας;

Προσθέστε ½ ποτήρι ARTEMIS Λευκό Ξύδι, στο νερό του βραστήρα σας και αφήστε το ολονυκτίς. Για επίμονη πέτρα, ζεστάνετε το βραστήρα με το μίγμα για λίγα λεπτά, αφήστε να κρυώσει και ξεπλύνετε με νερό. Αν χρειαστεί, επαναλάβετε. Ξεπλύνετε το βραστήρα καλά πριν τη χρήση.

Πώς να καθαρίσετε το τηλεχειριστήριο ή το πληκτρολόγιο σας;

Χρησιμοποιείστε SEPTONA Mπατονέτες, εμποτισμένες με οινόπνευμα για να καθαρίσετε το τηλεχειριστήριο ή το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας. Σιγουρευτείτε ότι θα ξεφορτωθείτε τη μπατονέτα μετά τη χρήση!