Μήνυμα Προέδρου

Ο Όμιλος Εύρηκα εξυπηρετεί καταναλωτές σε Κύπρο και Ελλάδα για περισσότερο από 58 χρόνια, δημιουργώντας ένα δεσμό που έχει αντέξει στην πάροδο του χρόνου, βασισμένο σε μια αμοιβαία κερδοφόρα σχέση, με υψηλής ποιότητας προϊόντα σε προσιτές τιμές.

Σε μια αναζήτηση ανάπτυξης, το 2005 εξαγοράστηκε η Interstar Ρουμανίας, εταιρία που μέσα σε πάροδο 12 χρόνων έχει σχεδόν τριπλασιάσει τις πωλήσεις της και κατέχει σήμερα περισσότερο από το 43% των πωλήσεών μας.

Οι Εξαγωγές εδώ και πολλά χρόνια αποτελούν μέρος της στρατηγικής μας και η συμβολή τους στη σταθερότητα του Ομίλου υπήρξε πολύτιμη.

Προχωρώντας με τους καιρούς, τα τελευταία χρόνια έχουμε συσφίξει τις σχέσεις μας με τους κύριους μας πελάτες-υπεραγορές σε Ελλάδα και Ρουμανία, προσφέροντάς τους υπηρεσίες ιδιωτικής ετικέτας, μια υπηρεσία που υπόσχεται πολλά για το μέλλον.

Επίσης προσφέρουμε και υπηρεσίες Business to Business με 100% επαγγελματισμό, συνέπεια, σταθερή ποιότητα και σωστές τιμές.

Πιστεύουμε ότι αυτό το μίγμα των δραστηριοτήτων θα βοηθήσει τον Όμιλο να συνεχίσει να αναπτύσσεται σε αυτούς του ταραχώδες καιρούς που διανύουμε. Στοχεύουμε στη διατήρηση μιας υγιής εταιρίας με μέλλον και επίκεντρο τον καταναλωτή, τον εργαζόμενο και τους συνεργάτες μας.

Νίκος Σαρρής
Διευθύνων Σύμβουλος