Φιλοσοφία & Στόχοι

Η φιλοσοφία μας είναι επικεντρωμένη στον άνθρωπο και στην ενίσχυση της ποιότητας  ζωής.

Mε βασικό άξονα  το “Πιστεύω” της εταιρείας , που γράφτηκε το 1967 από τον δημιουργό Ξάνθο Σαρρή, και με μια ανθρωποκεντρική φιλοσοφία  που επεκτείνεται σε όλους τους συνεργάτες εντός και εκτός του Ομίλου κτίζουμε το σήμερα και το αύριο της εταιρείας. (Download «Πιστεύω»)

Εστιάζοντας στην ανθρώπινη υπόσταση του καταναλωτή μας και όχι σε μια ‘στεγνή’ εμπορική σχέση, πρωταρχικός στόχος μας είναι η συνεχής ικανοποίηση του φροντίζοντας με ποιοτικά προϊόντα να διευκολύνουμε την καθημερινή του ζωή.

Μέσα από έρευνα, τεχνογνωσία και συνεχή εγρήγορση διασφαλίζουμε ότι κάθε προϊόν με την υπογραφή ΕΥΡΗΚΑ προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα.

Η εμπιστοσύνη του καταναλωτή είναι αποτέλεσμα της σχέσης ειλικρίνειας της εταιρείας απέναντί του και της σιγουριάς ότι επιλέγει προϊόντα ποιότητας, που σέβονται το εισόδημά του.

Ο Όμιλος ΕΥΡΗΚΑ φροντίζει να εκφράζεται δυναμικά και στο κοινωνικό πεδίο με  ενέργειες κοινωνικής ευθύνης, διασφαλίζοντας ότι κάθε αναπτυξιακός στόχος συνδέεται και με την ευθύνη προς τον άνθρωπο και την εξέλιξη του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Η αφοσίωση του καταναλωτή θα είναι πάντα το ισχυρότερο κίνητρο εξέλιξης του Ομίλου ΕΥΡΗΚΑ, αποδεικνύοντας ότι ακόμη και στην εποχή της ταχύτητας, ο σεβασμός στον άνθρωπο παραμένει η μεγαλύτερη αξία.