Αντιπροσωπείες και Διανομές

Στρατηγικές Συνεργασίες

Ένα σημαντικό μέρος της επιτυχίας του Ομίλου ΕΥΡΗΚΑ οφείλεται στην ευρεία γκάμα των προϊόντων που διαθέτει στην αγορά, καλύπτοντας ολοκληρωμένα μεγάλο μέρος των αναγκών του σύγχρονου νοικοκυριού. Εκτός από τα προϊόντα που παράγει στα εργοστάσια στην Ελλάδα (Βόλο) και στην Ρουμανία (Βουκουρέστι), αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Ρουμανία τη διάθεση κι άλλων προϊόντων, που προκύπτουν από συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες του εξωτερικού.

Η πρώτη στρατηγική συνεργασία του Ομίλου ΕΥΡΗΚΑ ξεκίνησε το 1994, με τον Αμερικανικό βιομηχανικό οίκο Dow Chemicals, για την παραγωγή του κατσαριδοκτόνου AROXOL Mec σε μορφή trigger, ενός από τα πιο πρωτοποριακά προϊόντα στην κατηγορία των εντομοκτόνων / εντομοαπωθητικών.

Το 1997 ξεκίνησε η συνεργασία με την Γαλλική εταιρεία Compo, με τα επιτυχημένα προϊόντα οικιακής περιποίησης φυτών ALGOFLASH, και πρώτοι τοποθετήσαμε και εδραιώσαμε αυτή την κατηγορία στα σούπερ μάρκετ.

Υπηρεσίες προς τρίτους

Ένας ακόμη τομέας όπου ο Όμιλος δραστηριοποιείται δυναμικά, είναι και η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε άλλες επιχειρήσεις παραγωγής προϊόντων. Οι υπηρεσίες που παρέχονται προς τους συνεργάτες του καλύπτουν τους τομείς της παραγγελειοληψίας, φυσικής διανομής, αποθήκευσης, τοποθέτησης προϊόντων στα καταστήματα (merchandising), είσπραξη οφειλών καθώς επίσης και όλα τα στάδια της εμπορίας των προϊόντων, από την παραγγελειοληψία μέχρι την ανάπτυξη στρατηγικού μάρκετινγκ. Με τις πιο πάνω παρεχόμενες υπηρεσίες ο Όμιλος ΕΥΡΗΚΑ υποστηρίζει ενεργά τους συνεργάτες του συμβάλλοντας αποτελεσματικά στο χτίσιμο των δικών τους brands.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι πανελλήνια εξυπηρετούνται από τον Όμιλο ΕΥΡΗΚΑ και μέσω αντιπροσώπων 260 πελάτες με συνολικά 3000 καταστήματα καθώς επίσης και 2500 μκρότεροι πελάτες μέσω ειδικών συνεργατών. Παγκύπρια εξυπηρετούνται 350 πελάτες από την ΕΥΡΗΚΑ Λτδ και 200 πελάτες μέσω ειδικών συνεργατών.

Στόχος του Ομίλου ΕΥΡΗΚΑ είναι η ανάπτυξη νέων συνεργασιών και η παροχή υπηρεσιών και σε άλλες επιχειρήσεις για προώθηση των προϊόντων τους στο ευρύ πελατολόγιο του.